Mineral pudder til ansigtet fra Jane Iredale

Pudder til ansigtet prøv Amazing Base fra Jane Iredale

Denne mineral pudder til ansigtet fra Jane Iredale er helt fantastisk, den hedder helt præcist “Amazing Base”.

Det er en løs pudder, men man kan også få den som en fast pudder. Den løse pudder er meget levende, men jeg synes bare, den er helt fantastisk at arbejde med.

Denne pudder dækker lige præcis det den skal, da den fungere både som concealer, foundation og pudder i eet,

og så gør den det vel at mærke uden, at virke som en tung maske, sidst men ikke mindst, så efterlader den huden flot, mat og silkeblød.

En anden rigtig god ting ved denne pudder er, at den indeholder indeholder solfaktor 20, så du er beskyttet i ansigtet, når solens stråler dukker op.

Et godt trick til at bruge løs pudder er at bruge det pudder, der er landet i låget. Det vil sige, at jeg ikke bare dypper min pensel ned i alt det løse pudder.

Jeg påfører herefter pudderen i cirkulære bevægelser, så jeg først får pudder op under de små fine hår i ansigtet og derefter lægger dem ned igen.

Jeg anbefaler dig, at få hjælp i en butik, når du skal finde den helt rigtige farve til dit ansigt, den findes nemlig i 14 forskellige nuancer og både med kolde og varme undertoner, derfor kan det være svært at vælge den online…

Jeg selv bruger farven golden glow året rundt, medmindre jeg i løbet af sommeren har fået meget farve, så skifter jeg over til farven latte.

I videoen viser jeg dig, hvordan du lægger din pudder på

Vil du vide mere om Amazing Base pudder til ansigtet fra Jane Iredale:

Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du gerne vil se lidt nærmere på denne pudder, så kan du se den online her.

Du kan se flere videoer på bloggen lige HER

 

Kh. Jeanette Eggert

(Denne mail indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv benytter, har arbejdet med og kan stå inde for.)