Fjerne mørke render under øjnene

VIDEO | Concealer, foundation & pudder

Vil du vide hvordan, du ophæver de blålige eller violette render under øjnene med concealer, eller hvilken nuance, der kan dække dine blodsprængte kinder så se med her…

I videoen herunder  fortæller jeg, hvordan du kan ophæve de forskellige toner i huden

såsom blå eller violette render under øjnene, blodsprængte kinder, eller tydelige blodårer.

Jeg kommer også ind på, hvordan du finder ud af hvilken farve foundation,

du skal vælge, for det handler nemlig også om hvilken tone din hud har.

Tilsidst snakker jeg lidt om pudder og hvorfor du skal passe på med,

at bruge pudder med perlemor, da det faktisk kan få os til at se ældre ud.

 

Jeg anbefaler selvfølgelig, at du ser hele videoen for større forståelse, ellers kan du spole frem som vist herunder:

Se videoen herunder

Concealer/ dæk-stifter: 01:26

Foundation: 04:30

Pudder: 08:50

Video #4 fra min egen Facebook live challenge😅

Du skal selvfølgelig ikke koncentrere dig om at kommentere,

da det var for at se hvor længe mit opslag ville leve på Facebook.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]