Jeanette Eggerts 10 favoritter – hvad jeg aldrig ville undvære i min daglige skønhedsrutine

Det må gerne være let.

Og det behøver ikke engang at være dyrt.

Som kosmetolog, frisør og makeup-artist vil jeg gerne gøre det let for dig. Let for dig at føle dig skøn indvendig og udvendig. Giv dig en smutvej. For du er skøn. Det ved jeg.

Betragt det som et kig ned i kosmetologens voksne beautyboks (for vi voksne kvinder ved jo godt, at der kun er 24 timer i døgnet, og de 23,5 timer er reserveret på forhånd)

Du får:

  • En liste med mine 10 favoritter fra dagcreme til mascara og min hudløst ærlige vurdering af hvert enkelt produkt (husk på, jeg bruger dem selv).
  • Forslag til webshops med direkte links, så du kan bestille dem med det samme uden at skulle ud af døren
  • Grundige vejledningsvideoer efterfølgende, så du er helt sikker på, at du bruger dem korrekt og ved præcist, hvor meget eller i hvilken rækkefølge jeg anbefaler dig at anvende de forskellige produkter.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har aldrig været særlig glad for mine naturkrøller, (altid bare en ustyrlig manke)
Men efter Jeanettes anvisninger om ikke at rede håret efter badet, samt bruge skum og voks som anbefalet, er jeg blevet så glad for mine krøller, som folk nu er dybt misundelige på… tusind tak Jeanette

Linda Kirstine Lindberg, 38 år, Bankrådgiver

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Det kom bag på mig, at produkterne ikke var dyrere.
Ofte har jeg svært ved at vælge den helt rigtige dagcreme og foundation. Jeg er lidt i vildrede. Og så synes jeg normalt, at sådanne produkter er så dyre, når jeg kigger i damebladene. Men det kom bag på mig, at så lækre produkter ikke er dyrere. Jeg har allerede købt dagcremen. Fedt med sådan en guide, Jeanette.”

Vibeke Storm-Frandsen, 39 år.

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har to døtre på 5 og 7 år, deres hår har altid været en kattepine at rede ud!
Har prøvet diverse forskellige slags balsam gennem årene (dog fra supermarkedet) så Jeanette Eggerts video om conditioner fra paul mitchell og besluttede mig at give den et forsøg… (bestilte også shampoo)
Og ja den holder hvad hun lover, et silkeblødt hår, og meget, meget nemmere at frisere (næsten ikke mere skrigende unger)
Og som side gevinst skinner håret helt vildt… FEDT…

Louise Guldborg Eriksen , 42 år, Lager assistent, TDC logistik Center