Læbepomade, Eight hour cream

Den bedste læbepomade, Eight Hour fra Elisabeth Arden

 

Den bedste læbepomade du kan få fingre i er, Eight Hour fra Elisabeth Arden, Det er en vidundercreme, der har levet i min taske, siden jeg opdagede den i min mors kosmetikpung i en meget ung alder…

 

Eight Hour er vitterligt en klassiker, når det kommer til skønhedsprodukter. Og det er der en god grund til.

Den giver smukke læber, tager de tørre pletter på næsen, er fantastisk at smøre på de steder af kroppen, hvor man skaller.

Den opheler sår og revner effektivt (kan også bruges til dine børns sår og revner).

Cremen (salven) er meget drøj i brug, så den er virkelig alle pengene værd, jeg har haft min i flere år nu, trods det at jeg benytter den flittigt.

Forskellen på læbepomade og Eight hour

Forskellen på Eight Hour cream, der faktisk er en salve og almindelige læbepomader er, at en almindelig læbepomade indeholder meget vand, og når det så bliver koldt, blæsende og frostvejr så krakelere læberne simpelthen, hvilket betyder at du kan blive ved og ved med at smøre.

Du kan derfor føle at problemet med tørre læber bare blir større, du blir nærmest afhængig af at påføre læbepomade, det kommer ikke til at ske med Eight Hour.

Husk den altid på både sol og ski ferier og du vil hurtigt opdage hvor meget den kan.

Nu er jeg personligt selv mest til bade ferie, her bruger jeg Eight Hour som natcreme, både fordi sol, salt og klor snupper både fugt og fedt fra huden.

Brug Eight Hour til din make-up

En helt anden ting den kan bruges til, er hvis du vil have glimmer eller bladguld til at sidde fast på dit øjenlåg som en øjenskygge.

Du påfører simpelthen bare en smule af cremen på låget, hvor du vil have glimmeret til at sidde fast, og så dupper du glimmer på, til du ikke længere kan se den skinnende creme under.

Hvis du har en kedelig mat læbestift som du overvejer at smide ud, fordi den ikke skinner, så bland den med Eight Hour cremen og smør den på læberne med en pensel (du får så den flotteste lipgloss med farve😍)

Eight hour cream findes både som læbepomade i stick og i tube som den jeg viser her, jeg vil anbefale dig tuben fordi den indeholder så meget mere og du kan bruge den til alt muligt.

Hvis du blir ligeså forelsket i dette produkt som jeg, så kan du jo vælge at investere i dem begge, det er jo klart nemmest at have den der er formet som en læbepomade i lommen;-)

 

Hvis du vil vide mere om Eight Hour:

Har du spørgsmål til produktet er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du bare må eje Eight Hour fra Elisabeth Arden lige nu, så kan du finde den online her.

Du kan se flere videoer på bloggen lige HER

 

Kh. Jeanette Eggert

Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med og jeg kan stå inde for.