Farvet dagcreme

Farvet dagcreme fra Living Dimension

 

Er du også træt af tung foundation? så prøv en farvet dagcreme. Jeg anbefaler Living Dimension, fordi den tilfører fugt samtidig med farve.

 

Denne farvede dagcreme vil jeg virkelig anbefale dig at prøve, fordi den tilføre fugt til din hud samtidig med, at den dækker lette farveforandringer såsom blodsprængninger og pigment pletter. Dagcremen findes i tre farver: lys, medium og mørk, jeg bruger selv farven medium.

Den fungere både som creme, concealer og foundation i et.

Denne dagcreme forhandles kun hos kosmetologer. Det er derfor ikke en dagcreme, du lige finder i Matas. Men det er absolut det hele værd (du kan i øvrigt sagtens købe den online… jeg har smidt et link nederst i denne mail).

Denne farvede dagcreme fra Living Dimension er blandt andet blevet en af mine favoritter, da jeg nu kun bruger den, sammen med min mineral pudder fra Jane Iredale (jeg er virkelig ikke glad for, at bruge en tung foundation mere).  Om natten bruger jeg så en mere plejende creme.

Hvis du har meget tør hud vil jeg anbefale dig at bruge en serum under den farvede dagcreme.

Living Dimension er fremstillet af rene naturprodukter.

Hvad indeholder den

 

 

 Vil du vide mere om dagcremen fra Living Dimension

Hvis du har spørgsmål til produktet, så send mig gerne en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du vil have fingrene i denne dagcreme, så kan du finde den online her.

 

Kh. Jeanette Eggert

(Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv benytter, har arbejdet med og kan stå inde for.)