Verdens bedste mascara fra Lancome er Hypnose Drama

Hypnôse Drama fra Lancome

Når det kommer til mascara, vender jeg altid tilbage til denne mascara fra Lancome, fordi den giver mig de længste, flotteste og mest fyldige vipper.

For mig er mascara bare prikken over iét og noget jeg nødigt ville undvære.

Mascaraen Hypnose Drama er en efterfølger til super sælgeren Hypnose, nu kan den blot endnu mere, og så har den en lidt anden form, der netop skaber et naturligt buk ved påføring, jeg har også arbejdet med Doll Eyes fra Lancome, men der er ingen tvivl, Hypnose Drama er bare den bedste.

Det fantastiske ved denne mascara er også, at man kan bygge den op lag på lag ovenpå hinanden, UDEN at den stivner… (psst… man kan endda påføre nye lag dagen efter, hvis man glemte at fjerne det før sengetid). Som sidebonus har jeg ikke brug for vippebukker, så længe jeg har denne mascara i tasken.

Alle, der siger de ikke kan finde en rigtig god mascara, skal simpelthen prøve denne.

Hvis du skal på ferie, kan jeg anbefale dig ,at finde den dutyfree i en 3 pak æske, så kommer du ihvertfald ikke til, at mangle lige foreløbig.

Er din mascara tørret ud, kan du med fordel forsøge at genoplive den ved, at lægge den i et skål med varmt vand (sørg for den er lukket helt;-)

Når din mascara er tom kan du vaske børsten ren og bruge den til, at forme dine bryn og til at rede dine vipper ud, hvis der er kommet mascara “klumper” i.

Læg din mascara perfekt med mine tricks i videoen her.

Vil du vide mere om denne Hypnose Drama fra lancome:

Har du spørgsmål til produktet, er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du også bare må eje denne mascara, så kan du finde den online her.

 

Kh. Jeanette Eggert

Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med, og som jeg kan stå 100% inden for.