Sådan lægger du læbestift

Video | Lær at lægge læbestift

Bruger du læbestift? Så prøv lige at følge med her. I denne video viser jeg dig, hvordan du tegner dine læber korrekt op.

Nogen bruger en læbeblyant, mens andre bare bruger selve læbestiften. Men hvis du gerne vil have, at din læbestift holder længere og ikke løber ud i de fine små linjer, vi har omkring læberne, så er det en god ide at bruge en læbeblyant.

Det er rigtigt vigtigt, at du vælger en læbeblyant, der passer til din læbestift. Den skal hverken være mørkere eller lysere. Den skal være så tæt som overhovedet muligt på den farve, du bruger i din læbestift. Hvis farven på læbeblyanten ikke matcher læbestiften, kan det altså ses. Og hvad værre er, hvis læbestiften forsvinder i løbet af dagen, vil der ligge en mørk kant rundt (og det vil vi jo helst undgå, ikke sandt?). Det er lettest at teste, om farverne er ens ved at tegne med både læbestift og læbeblyant på din hånd.

Se videoen her, hvor jeg viser dig, hvordan du tegner dine læber op og forklarer dig, hvorfor du for alt i verden ikke skal tegne nedad, når du går i gang med læbeblyanten.

Du skal bruge:

  • 1 læbeblyant
  • 1 læbestift

Sidst i videon viser jeg dig mit skudsikre trick, der sikrer dig mod læbestift på tænderne. Jeg ville ønske, at alle kendte det (så hjælp mig gerne ved at dele det).

Vil du se min nemme øjenskygge video? så finder du den HER

Jeg har taget min make-up uddannelse på Fagskolen for dekorativ kosmetik i odense

Kh. Jeanette Eggert

PS: Kunne du bruge videoen til noget? Så del den meget gerne med dit netværk.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]