Make-up pensel der gør arbejdet for dig

Make-up pensel fra Vela.vue.

Det her ikke mindre end en mirakelpensel. Med denne pensel vil jeg påstå, at ALLE kan lægge og tone en øjenskygge super flot og hurtigt.

Jeg har længe ledt efter pensler, der ikke kostede en formue og gud hvor har jeg fået meget tilsendt, der ikke var noget som helst værd, men så en dag modtog jeg penslerne fra Vela Vue, og de kunne leve op til mine forventninger.

Den make-up pensel jeg viser her, havde jeg bestilt 3 forskellige slags af, for at teste af hvilken der var den bedste, og det er så den jeg viser her, den har den rigtige tykkelse, den korrekte skæring af hårene, er ikke får hård eller for blød, den passer til at lægge øjenskyggen perfekt i globe linien.

Første gang jeg stødte på denne slags pensel var i USA, jeg havde taget min første make-up uddannelse, og lært at tone øjenskygge på den “hårde” måde, med en alm. make-up pensel…og at blive ved med at arbejde med penslen til farven var perfekt tonet, så da jeg så fik denne i hånden tænkte jeg, med den pensel kan alle jo selv lægge øjenskygge (havde nærmest den følelse at min uddannelse var overflødigt, for penslen her gør simpelthen arbejdet for dig;-)

Du lægger din ønskede øjenskygge farve på make-up penslen, sætter “spidsen” ind i globe linien og kører den stille og rolig til den inderste øjenkrog og tilbage mod den yderste øjenkrog, det bliver du ved med til den ønskede farve er opnået, og så har du et område frit på selve låget, hvor du kan påføre en lysere skygge. Husk altid at ligge lidt skygge under øjet også, for at fuldende din øjen make-up.

Så hvis du synes det er svært at lægge øjenskygge, så skal du altså bare eje sådan en her.

Jeg glæder mig til, jeg kan sælge den til dig i min egen shop, så du modtager den hurtigt, men indtil da må du benytte linket under videoen.

 

I videoen her viser jeg, hvordan du bruger penslen til din globelinje, hvilket den er helt genial til. Se videoen her

Vil du vide mere om penslen:

Hvis du har spørgsmål til make-up penslen er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du bare gerne vil have sådan en lige nu, så kan du købe den online her.

 

Kh. Jeanette Eggert

Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med og som jeg kan stå inde for.