Soul anti inflammatorisk Kosttilskud

Kosttilskuddet SOUL mod allergi

Jeg opdagede dette kosttilskud fra Rain international, da en amerikansk kollega skrev om på det sin blog. Hun påstod, at hendes hud var blevet silkeblød, og at hendes energiniveau var steget. Først lød det lidt for godt til at være sandt, men jeg blev nødt til at prøve det.

Efter kort tids brug opdagede jeg, en helt fantastisk forandring på min hud…, min vand-allergi aftog og forsvandt fuldstændigt (en gevinst jeg overhovedet ikke havde forventet)

Kosttilskuddet er fremstillet af sorte hindbær frø, sorte kommen frø, frø fra chardonnay druen og D-ribose et naturligt sukker stof, som vi selv danner i kroppen.

Oprindeligt blev produktet fremstillet til en leukemi afdeling for børn, da man skulle finde noget der var nemt, at indtage og som havde power i sig, resultatet var at børnene fik mere energi og kom sig hurtigere efter behandlingerne.

I dag er Rain en stor virksomhed med flere forskellige kosttilskud, som alle er fremstillet af frø.

Men hvorfor frø? Fordi ALT er startet med et frø, så det er her den største koncentration af power findes.

Det kan du se frem til hvis du prøver Soul: Det er for det første et stærkt anti inflammatorisk produkt, og så giver det mere energi, bedre søvn, blødere hud, mere udholdenhed og måske kan du blive din allergi kvit, som det skete for mig.

I videoen her får du den store forklaring på, hvorfor dette kosttilskud er så genialt (og let at have med i tasken, når du rejser). Der er med andre ord skønhedsnørderi forude.

Og nå ja, så får du mig også helt uden makeup eller noget (meget grænseoverskridende for mig). Jeg gennemgår nemlig favoritterne i den rækkefølge, jeg bruger dem om morgenen.

 

Vil du vide mere om Soul:

Hvis du har spørgsmål vedrørende produktet, så send mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du selv vil prøve SOUL, så kan du købe det online her.

 

Kh. Jeanette Eggert

Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med og som jeg kan stå inde for.