Om Jeanette Eggert

Jeg hjælper helt almindelige kvinder som dig med at finde genveje til mere skønhed i hverdagen.

Alle kvinder fortjener at føle sig skønne. Hver dag. For alle kvinder er skønne. Det handler bare om at finde smutvejen til mere skønhed – både udvendig og indvendig skønhed. Det elsker jeg at hjælpe med.

Velkommen her til min skønhedssalon – jeg har skabt denne online skønhedsplatform til dig. For vi har alle brug for mere skønhed i hverdagen. Der er brug for, at alle vi helt almindelig kvinder får mere skønhed ind i vores liv uden at skulle købe os fattige i dyre produkter og behandlinger.

… Så det her er min mission.

Den startede for længe siden.

Jeg elskede mit job…..
…. At stå i salonen og bruge mit håndværk.

Finde den helt rigtige løsning til den kvinde, der sad foran spejlet hos mig.

Intet føltes bedre, end når det lykkedes at få en kvinde til at føle sig lige præcis så skøn og lækker, som hun var. Den følelse elskede jeg at få frem i kvinder (og det gør jeg stadig).

Mission: Al min viden skal tilhøre alle kvinder. Også dig.

Med en baggrund som uddannet kosmetolog, makeup-artist og frisør har jeg altid arbejdet med skønhed. Og set, hvor meget glæde skønhed kan skabe hos en kvinde. Det gik også hurtigt op for mig i min karriere, at det aldrig kun var et spørgsmål om ydre skønhed. Jeg kunne se, hvor meget den indre skønhed og ikke mindst selve følelsen af at føle sig godt tilpas påvirker os kvinder.

Desværre kunne min ryg ikke holde til arbejdet i salon og klinik, så jeg måtte stoppe det arbejde, jeg elskede så højt….

… Det var et nederlag. Jeg brændte for skønhed. Jeg længtes efter at hjælpe kvinder med at finde den der fantastiske følelse af at være lækker og skøn frem. Så jeg måtte finde en vej, der kunne gøre det muligt for mig at hjælpe kvinder med at føle sig skønne igen.

En forårsdag i 2017 stod det dog soleklart for mig.

Jeg var på et kursus i markedsføring. Vi skulle arbejde med indhold til nyhedsbreve. Og pludselig gik det op for mig, hvor meget viden om skønhed jeg havde. Med flere uddannelser som kosmetolog, frisør og makeup-artist havde jeg kufferten fuld af viden om hud, hår og makeup.

Den dag i april måned i 2017 besluttede jeg mig for, at al min viden skulle tilhøre alle kvinder. Og derfor er du her i dag hos mig, Jeanette Eggert – online skønhedsguide for alle kvinder. Hver dag.

Uafhængig og fri = din garanti for oprigtig rådgivning

Som skønhedsguide ligger det mig meget på sinde, at jeg kan være 100% ærlig og ikke være betalt for at anbefale dig et specifikt produkt eller brand. Jeg kan vælge at tale om præcist de produkter, jeg personligt og professionelt selv kan stå inde for og har gode erfaringer med.

Har du nogensinde tænkt over, at når du går ind i en velassorteret skønhedsbutik, så er den ansatte delvist ansat af et brand. Derfor vil hun selvfølgelig altid anbefale det brand, da hun får kommission, hvis du køber det. Derudover kører butikkerne ofte en intern konkurrence, hvor den der sælger mest af et bestemt brand i en given periode, vinder en præmie. Tror du, at de vil forsøge at sælge dig andet end det brand i den periode?

Du vil sommetider opleve, at jeg sender dig videre til forskellige webshops, når jeg anbefaler produkter. Jeg får en lille procentdel af salget, hvis du vælger at købe via mit link. Det er op til dig. Det er bare vigtigt for mig, at du ved det. Der er altid og udelukkende kun tale om produkter, jeg kan stå inde for både personligt og professionelt. Jeg har testet hvert et produkt, før jeg anbefaler dig det. Det er din garanti for oprigtig rådgivning.

Din personlige skønhedsekspert, når du har brug for det. Hver dag.

Om du har brug for hjælp til at finde den rigtige dagcreme indenfor et bestemt budget, du har svært ved at tæmme dine krøller, eller du ikke ved, hvordan du skal fjerne uønsket hår i ansigtet (for ja, jeg tør tale om det hele…), så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har svarene.
Og så skal du vide, at du er skøn, præcis som du er lige nu.
Og jeg vil gerne hjælpe dig med at finde den følelse frem.

Velkommen til mit skønhedssalon

Kh. Jeanette