Online ansigtsbehandling | Jeanette Eggert
Online ansigtsbehandling

Online ansigtsbehandling

Det er nu muligt at bestille en online ansigtsbehandling, som du selv kan lave derhjemme👸

Mange kvinder oplever fra 35-40 års alderen at deres hud, bliver slappere og rynkerne bliver synlige simpelthen fordi, elasticiteten forsvinder.

Du kan ikke få din hud til at ligne en på 20 igen, og det er heller ikke meningen, MEN du kan sagtens få den til at se meget mere sund, frisk og velplejet ud.

Det kræver bare du ved, hvad det er din hud mangler…

Er det fugt eller er det fedt?

Mange tror fejlagtigt at det kun er fugt de skal tilføre, men det er langtfra tilfældet, faktisk er det ofte fedt huden mangler.

De kvinder som har været igennem min fedt eller fugt test før en online ansigtsbehandling fordeler sig således:

Som du kan se er der flere, der mangler fedt end fugt😲
Det er uvurderlig viden i kampen mod rynkerne, for hvis din hud i virkeligheden mangler fedt, kan den slet ikke optage fugt!

Hvordan foregår så sådan en online ansigtsbehandling…

Det første, der sker når du har bestilt er, at du får du mailen med en videoguide hvor, du på 5 minutter tester, om din hud mangler FUGT eller FEDT 🙌
I samme mail kan du med dit testsvar klikke på min hud manglede fedt eller min hud manglede fugt.

Jeg får dit svar med det samme, så jeg ved hvilke produkter jeg skal pakke og sende til dig❤️

Så snart pakken er på vej, modtager du mailen med min videoguide til selve ansigtsbehandlingen. (Du skal selvfølgelig først trykke på play når du har modtaget æsken med produkter og er klar til at bruge de 60 minutter behandlingen tager)

Jeg glæder mig til at servicere både dig og din hud med denne løsning🤸‍♀️Og tro mig du bliver overrasket, når du ser hvor meget der sker på de kun 60 minutter👸

Serien som jeg arbejder med hedder Living Dimension stammer fra Tyskland og er rene naturprodukter uden brug af parfume.
Produkterne er udviklet af hudlæger og forhandles kun gennem certificerede kosmetologer verden over.

Vil du se indholdet i en behandling og møde din kosmetolog😉… Så klik HER

0 Shares

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbreve med inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.


dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]