Store øjne, små øjne

VIDEO | Sådan får du større eller mindre øjne

 

Se her hvor nemt du ka få dine øjne til at se større med en lys streg, eller få dine øjne til at se mindre ud med med en mørk streg.

Videoen her er en lille reminder til dig om, at bruge den streg du sansynligvis,

allerede har liggende i din kosmetik pung

 

DET SKAL DU BRUGE:

  • Sort/ mørk streg
  • Hvid/ lys streg
  • Mascara

SE VIDEO HERUNDER

Bliv ikke bange for mit ansigts udtryk her;-))))

Hvis du ikke har tid til at se hele videoen,

Hele videoen varer 07,10 minutter men du kan spole frem til 01:30 hvor jeg går i gang med selve stregen.

Video #1 fra min egen Facebook live challenge😅

(tænkte at hvis jeg lavede 10 videoer over 10 dage,

så ville min angst for at gå LIVE blive mindre…

og ja det blev meget nemmere allerede fra dag 3)

Du skal selvfølgelig ikke koncentrere dig om at kommentere,

da det var for at se, hvor længe mit opslag ville leve på Facebook.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]