Verdens bedste skum til krøller

Verdens bedste skum til krøller – Sculpting foam fra Paul Mitchell

Hvis du har krøller, så skal du prøve denne skum Sculpting foam fra Paul Mitchell (kig efter den røde serie).

Mit favorit produkt til krøller

Jeg har brugt denne skum fra Paul Mitchell  i over 25 år. Og det må sige en hel del. Den kan noget helt særligt. Ikke nok med at skummen indeholder kokos og har en blødgørende kureffekt, giver helt fantastisk glans i dit hår, så trækker den hårstrået sammen på en måde, der giver et smukt fald i håret (selv til kvinder, som kun synes at have meget lidt fald i håret). Du vil blive overrasket.

Ryst skummen, og fordel en valnødde størrelse i hånden, den vil booste sig op. Sørg for at fordele skummen i hænderne før du krammer den i dit VÅDE hår (får du for meget skum i vil håret føles stift, så prøv dig frem. Du finder hurtigt den korrekte mængde til lige netop dit hår)

Selvom skummen er specielt velegnet til krøllet hår, kan den sagtens bruges af alle andre hårtyper, og pga. indholdet af kokos kan alle hårtyper have glæde af skummen.

Ved virkelig ikke hvad jeg skulle gøre, hvis den udgik…

Jeg kan fortælle en historie om en mor der kom med sin teenage datter, fordi hun gerne ville have permanent i håret, datteren synes nemlig slet ikke, at hun havde krøller nok, efter en god klipning og en føntørring med diffuser (den skål man kan sætte på sin føntørre) og selvfølgelig denne fantastiske skum fra Paul Mitchell, tabte både mor og datter underkæben af bare overraskelse da de så hvor mange krøller, der kom frem, UDEN brug af kemiske hjælpemidler, og moren som også selv havde naturkrøller, bestilte straks tid til klip og føntørring af sit eget hår bagefter;-)

I videoen viser jeg dig, hvordan du bruger skummen på den bedste måde. Og ja, den her skum er ikke mindre end genial til dig med krøller, men er også helt perfekt til dig, der har glat hår.

Hvis denne skum også bliver din favorit, kan jeg anbefale dig, at købe den store variant på 500ml. Fordi du får mere for pengende og det sidste i flasken altid er mere tyndt (så håret blir mere stift) så derfor er der mere gevinst i den store flaske.

I denne video har jeg nogle særlige råd til dig med naturkrøller og permanentet hår.

Vil du vide mere om skummen fra Paul Mitchell:

Hvis du har spørgsmål om produktet er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du også vil have fingrene i verdens bedste skum til krøller, så kan du finde den online her.

Du kan finde videoerne til mine andre favoritter herunder:

 

Kh. Jeanette Eggert

Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med og jeg kan stå inde for