De 5 solprodukter jeg anbefaler og links til at købe dem online | Jeanette Eggert

De 5 solprodukter jeg anbefaler og links til at købe dem online

Få klar besked om 5 udvalgte og anbefalede solprodukter

Det betyder meget for mig som fagperson, at jeg kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i det kæmpe udvalg af solprodukter, der findes.

Det her er altså mine personlige favoritter.

Det er de solprodukter, jeg anbefaler til mine kunder, mine venner og ikke mindst de solprodukter, jeg selv har stående på hylden derhjemme.

#1: Living Dimension Protection Sun lotion på spray (faktor 20)

Living Dimension er mit personlige yndlingsmærke indenfor hudpleje og også, når det gælder solbeskyttelse. Det er mit førstevalg til solferien. Denne solcreme på spray er helt perfekt at starte sommerferien med, da den er god til vores lyse hud. Og den er effektiv som solbeskyttelse, da den beskytter op mod 94 % af solens stråler.
Køb Living Dimension Protection Sun Lotion her

#2: Rudolph skin care spf 15 til ansigtet

Rudolph Care har også lavet en rigtig god solcreme. Den er helt fantastisk til den danske sommer, eller når huden er vænnet til solen i udlandet.
Køb Rudolph skin care spf 15 til ansigtet her

#3: Living dimension oil spf 10 all round

Living Dimension fører en anden af mine favoritter inden for solcremer. Det er deres olie med en solfaktor på 10. Den er så skøn og rigtig god at bruge herhjemme, også til de sidste dage på ferien, når huden er blevet vant til solen. Du kan også sagtens bruge den til beskyttelse af håret.
Køb Living Dimension oil spf 10 all round her

#4: Lancaster spf 6

Den her solcreme er så skøn og har været blandt mine personlige favoritter, siden jeg var helt ung. Du får en smuk farve, og den er nem at arbejde med. Solcremen her egner sig rigtig godt til de sidste dage på din 14 dages ferie, eller når du har en solbrun hud og gerne vil beholde den smukke farve.
Køb Lancaster spf 6 her

#5: Vichy Ideal Soleil Anti-Sand Mist til børn SPF 50+

Denne solcreme på ikke mindre end faktor 50 skal jeg huske at have med. Det er min favoritsolcreme til børn, fordi den er nem at fordele pga, sprayen og bonussen er at sandet ikke klæber fast på børnene…!
Køb Vichy Ideal Soleil Anti-Sand Mist til børn SPF 50+ her

Smør dig ind med et ordentligt solprodukt og nyd solens varme stråler

Det her var mine 5 personlige favoritprodukter, når det kommer til solcremer og solprodukter. I blogindlægget her fortæller jeg mere om solens stråler og solcremer generelt.

Husk at nyde solen, når den er der. Det kan du gøre, når du bruger en god solcreme og ellers tænker dig om.

Kh.
Jeanette Eggert

0 Shares

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbreve med inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.


dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]