Balsam fra Paul Mitchell

Super Strong Conditioner fra Paul Mitchell

Denne balsam er fra Paul Mitchell. Den hedder Super Strong (kig efter den lyserøde serie).

Denne balsam opbygger, giver masser af glans, gør dit hår silkeblødt, og så dufter den skønt. Jeg har selv naturkrøller, der tit filtrer sammen, og den er genial til mit hår. Men den virker også på min datters lange, glatte hår, som tit er ret udfordret af diverse krummelurer (indrømmet, faktisk benytter alle i min nære familie den efter mine anbefalinger).

Jeg vil gerne indrømme at jeg har lidt med dufte, og hvem har lyst til at betale mange penge for en shampoo og conditioner, der ikke dufter godt, hvis du har det ligesom jeg, elske duften af blomster så er det her et perfekt valg (har endnu ikke mødt nogen, der ikke kunne lide denne duft)

Da jeg var teenager var det Lilla Elida, jeg elskede duften af, den kan jeg desværre bare ikke anbefale og den er da også siden blevet lavet om og har slet ikke den samme duft som før i tiden (indrømmet jeg har snuset til den i brugsen;-)

Super Strong fås i flere størrelser, men hør i videoen hvorfor jeg blandt andet anbefaler den store størrelse med pumpe – og ikke mindst hvorfor jeg er så begejstret for denne balsam.

Vil du vide mere om Super Strong:

Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at sende mig en mail på: kontakt@jeanetteeggert.dk

Hvis du bare vil have fingrene i Super Strong Conditioner fra Paul Mitchell nu,så kan du finde den online her

Du kan finde videoerne til mine andre favoritter herunder:

 

Kh. Jeanette Eggert

(Denne side indeholder affiliate links. Jeg anbefaler selvfølgelig kun produkter, jeg selv bruger, har arbejdet med og kan stå inde for).