Video | Tre punkter, du bør kende til, når du retter dine bryn

I dagens video får du et tip til dine bryn. Der er tre vigtige punkter i brynet, du bør kende til. Og det er uanset, om du vælger at tegne dine bryn op, selv retter dem eller får kosmetologen til at rette dem for dig. Men hvad end du gør, er der faktisk tre punkter i dit bryn, og du kan let tage udgangspunkt i disse tre punkter.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at ingen af os er 100% symmetriske i ansigtet. Men derfor kan du sagtens tage udgangspunkt i de linjer, jeg viser dig i denne video.

Du skal bruge:

1 pind / pensel

Se videoen her, hvor jeg viser dig de tre punkter i dit øjenbryn, så du får flottere øjenbryn, når du retter dem eller får dem rettet.

Kh. Jeanette Eggert

Kunne du bruge videoen til noget? Så del den meget gerne med dit netværk.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]