Bedste produkter til krøller

DKK 1.198,00

Det her er det ultimative krølle kit

Det vil give dig smukke, spændstige og glansfulde krøller, der ser sunde og naturlige ud.

Kittet indeholder:

Hår børste, ion føntørre, universal diffuser, skum og voks

Du kan læse mere om hele kittet i beskrivelsen.

 

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

De bedste produkter til dine krøller, finder du lige her.

Jeg har nemlig selv krøller og så er jeg frisør.

Men før jeg tog uddannelsen, havde jeg selv jævnt kedelige krøller, fordi jeg selvfølgelig overhovedet ikke var klar over hvor smukke de faktisk kunne blive, for jeg anede jo ikke hvilke værktøjer og produkter der skulle til for at få dem flotte, spændstige og sunde at se på.

Det ved jeg heldigvis i dag, og det er derfor jeg har sammensat det Ultimative krølle kit.

Det her kit er gennemtestet, det indeholder præcis det du har brug for.

Jeg har prøvet mange krølle produkter gennem årerne men vender altid tilbage til disse, fordi de virker. Det er simpelthen er de bedste produkter til krøller, dem der gir dine krøller mest glans, og gør dem mest naturlige og bløde at se på.

Men da dit værktøj altså også spiller afgørende rolle for dit slut resultat, besluttede jeg mig for, at sammensætte et helt kit til dig og dine krøller.

Jeg testede diverse føntørrer af, for at finde den bedste indenfor en rimelig pris (den jeg selv bruger på salonen er desværre udgået på markedet og derfor måtte jeg finde en anden til dig)

Jeg ønsker du opdager hvad dine krøller virkelig kan og jeg garantere dig for du kan se forskellen med dette kit.

Kittet indeholder:

Den mest skånsomme børste du kan få til dine krøller, den aktivere samtidig hovedbunden og gir glans til dit hår.

Føntørre med ion teknologi, så du undgår at håret ser “tusset” og ser flyvsk ud pga. statisk elektricitet, dine krøller bliver mere samlede at se på, og tørretiden forkortes.

Universal diffuser, der kan sættes på føntørreren for at give dig det bedste bundspænd, mere spændstige krøller og de flotteste krølle tegninger

Mirakel skum til dine krøller, denne indeholder kokos, hvilket gør dine krøller smidige og bløde, den har evnen til at vække selv de mest trætte krøller til live. Den fungere samtidig som varmebeskyttelse.

Voks til dine krøller, som definere hver eneste krølle tegning og gør dem holdbare og smukke (den her kan samtidig camouflere hår der virkelig trænger til klip eller11 kærlighed)

Se min video til ultimative krølle kit her 

Har du ikke krøller, kan du herunder finde det krøllejern, som jeg anbefaler til at lave de store smukke krøller, der er så “in” lige nu.

Du finder det lige her

 

0 Shares

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbreve med inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.


Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]