Hårfjernings voks til dig med allergi

DKK 70,00

De fleste med allergi reagerer på harpiksen i voks produkter, denne hårfjernings voks er syntetisk og indeholder ikke harpiks. Så måske kan du tåle den.

Disse to refiler er løsdele til komplet voks kit til hjemmebrug, så når du løber tør for i de enkelte dele i dit kit, kan du blot genbestille det du mangler.

10 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Denne hårfjernings voks er til dig med allergi.

Har du oplevet at reagere på hårfjernings voks, og har du allergi, så er det oftest harpiksen i voksen du reagerer på.

Denne voks er syntetisk fremstillet og indeholder ikke harpiks, derfor er chancen for, at du kan tåle den stor.

Disse voks refiler fra Italwax er fantastiske til at fjerne hår på store områder som ben, arme og ryg, da rullen kun ruller et tyndt lag voks ud på området.

Jeg anbefaler selvfølgelig altid, at du tester på et meget lille område og venter 24-48 timer, før du gennemfører hårfjerningen på et større område.

OBS: for at benytte disse voks refiler kræver det, at du har en voksvarmer, strips, samt før og efterbehandling. Se evt. mit fulde voks kit sæt her: Komplet hårfjernings sæt med voks til hjemmebrug

Hvis du har allergi og gerne vil prøve at vokse selv, tilbyder jeg dig, at hvis du bestiller det fulde voks kit OG skriver ALLERGI i bemærknings feltet til din ordre, så pakker jeg denne syntetiske voks med i din pakke istedet for de andre, der normalt følger med i kittet😘

Når du bestiller et voks kit hos mig, modtager du samtidig mine videoguides på mail, så du ved hvordan du selv griber opgaven an step by step.

Jeg køber ind via danske leverandører. Hvilket sikre dig mod parallel import, kopi produkter og “for gamle” varer.

0 Shares

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbreve med inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.


Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]