Spartler til hårfjerning med voks

DKK 15,00

Løse spartler til hårfjerning med voks.

5 stk ispinde størrelse gode til ansigtet.

5 stk stor størrelse gode til under arme og bikinilinjen.

Dette er blot tilkøb, hvis du skal have fyldt op i dit voks kit, fordi du er løbet tør.

7 på lager

Kategori:

Beskrivelse

10 løse spartler til hårfjerning med voks.

Du kan sagtens bruge vatpinde, når du fjerner hår på overlæben og brynene med perle og filmvoks.

Skal du derimod fjerne hår på kinderne eller hagen, kan det være lettere at benytte ispinde spartlen til hårfjerningen, simpelthen fordi der kan være mere voks på.

Brug den store spartel til hårfjerning med voks under armene og i bikinilinjen, så går det altså hurtigere😉

Du behøver ikke en ny spartel, hver gang du fjerner dine egne hår. Du kan blot rengøre spartlen så godt som muligt på kanten af voks beholderen og herefter lade den hærde op, så du kan lægge den i en pose til næste gang.

Hvis du bestiller et hårfjernings kit med voks hos mig, får du samtidig tilsendt mine step by step video guides på mail.

Jeg anbefaler og bruger selv det professionelle voks fra Italwax, simpelthen fordi det er det bedste jeg til dato har arbejdet med.

Du kan læse mere om hårfjerning og hårets vækst HER

 

0 Shares

HENT MINE 10 FAVORITTER LIGE HER OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER DEM. HVER DAG.

Indtast dit navn og din mailadresse, så lander guiden i din indbakke om 2 minutter.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbreve med inspiration, viden og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.


Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]