Aften make up

VIDEO | Aften make-up (øjenskygge)

Mangler du lidt inspiration til en aften make-up, så se med her og bliv samtidig klogere på de forskellige make-up pensler.

Der skal bare mere farve på din make-up om aftenen,

eller hvis du skal ud til fest, jeg viser her

hvordan jeg bruger 3 forskellige nuancer til at bygge op med,

Den mørke i globe linjen, og under øjet

en lys rosa på låget og en

Hvid highlight under brynet.

Jeg fortæller også lidt om de forskellige pensler og hvordan du får din øjenskygge til at holde…

 

Video #8 fra min egen Facebook live challenge😅

Du skal selvfølgelig ikke koncentrere dig om at kommentere,

da det var for at se hvor længe mit opslag ville leve på Facebook.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]