Video | Få smukke og intense øjne med makeup-artistens hemmelige trick

Du har helt sikkert lagt mærke til, at nogle kvinder bare har styr på det med den øjenmakeup. Måske har du undret dig over, hvordan det er muligt at lave lige så lækre og intense øjne selv?

Godt, du er her.

Det kræver nemlig ikke det helt store. Du skal bare vide hvordan. Det vil jeg vise dig i dag.

I denne video deler jeg et af makeup-artistens hemmelige tricks med dig og lærer dig, hvordan du selv kan lave smukke og intense øjne.

Når vi lægger makeup og især øjenmakeup, har vi mulighed for at lave mere intense øjne. Mere dramatiske øjne. Vi kan få øjnene til at se større ud. Og vi kan få øjnene til at se mindre ud. I dag giver jeg dig et af mine tricks at lave smukke og intense øjne.

Du skal bruge:

  • 1 hvid streg
  • 1 sort streg

Se videoen her

Kh. Jeanette Eggert

Kunne du bruge videoen til noget? Så del den meget gerne med dit netværk.

0 Shares

dæk grå hår derhjemme

Video | Dæk grå hår i bunden, sådan gør du

Dæk grå hår. Hører du til dem, der farver din bund selv, så se hvordan du sikrer dig et flot resultatet (selv med hårfarve fra supermarkedet) Jeg viser dig her, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv, når du nu står og skal dække de grå hår derhjemme, jeg viser dig hvordan du […]

Effektiv lusekur til børn

Video | Effektiv lusekur let og billigt.

Effektiv lusekur der virker. Vi har fået lus herhjemme. Og i første omgang har vi forsøgt bare med en almindelig lusekam og balsam. Men vi har ikke fået bugt med de kære kryb endnu, så jeg googlede lidt og fandt et tip fra Charlotte Højlund fra TV2, og det vil jeg rigtigt gerne også dele […]